Beğendik İlkokulu

Vizyon: Milli Eğitim temel ilkeleri ve amaçları ve buna bağlı olarak ilköğretimin amaçları ve ilkelerine uygun bilimsel esaslara ve teknolojik yeniliklere açık , Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı ülke menfaatlerini benimseyen bireyler yetiştirmek.

Misyon: Atatürkçü sistemi davranış haline getirmiş çağdaş, demokratik, lider özelliklerine sahip ,okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş gençler yetiştirmek.

Başarılar: -

Saatler: 08.40-14.20
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Servis Bilgisi: Şuan için servis kullanılmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuz müstakil okuldur. Her sınıftan 1 şube bulunmaktadır. Okulumuz, eski bina yeniden yapılarak 2019-2020 eğitim öğretim yılında açılmıştır.

WEB - https://begendikilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Beğendik Mahallesi YAVUZELİ/GAZİANTEP

Öğretim Şekli :tek zamanlı

Yerleşim Yeri - beğendik mahallesi Yavuzeli/Gaziantep

Adres - Beğendik Mahallesi YAVUZELİ/GAZİANTEP

Ulaşım Belediye otobüsü Gaziantep´ten her gün sabah ve akşam köyümüze kadar gelmektedir. Genellikle öğretmenler şahsi araçlarıyla ulaşımı gerçekleştirmektedir. Köyümüzün yolu asfalttır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık il merkezine 70 km ilçe merkezine 28 km